2011. május (péntek) 13-án  vezetésemmel megnyílt Szegeden, az Algyői úti gokart pálya. Ott ismertem meg barátomat, jelenlegi üzlettársamat. Már akkor megfogalmazódott bennünk, hogy valami mást is kellene nyújtani kitérő vendégjeink számára. Szándékunknak, álmunknak egy tényező szabott határt – ez pedig maga a hely volt. Egyszerűen alkalmatlan volt arra, hogy olyasmivé formáljuk, amivel szeles közönségünk szórakoztatását maradéktalanul kiszolgálhattuk volna.

Nem titok, egy szórakoztató centrumban gondolkodtunk, ahol a legkisebbektől kezdve, a legidősebbekig is megtalálhattak volna azokat a lehetőségeket, amikkel aktívan, de szórakoztatóan ki tudtak volna kapcsolódni.

És eljött 2015 júliusa… Mint derült égből villámcsapás, jött a hír, hogy a terület gazdája augusztus végével visszaveszi a területet tőlünk.

Gőzerővel új telephely keresésébe fogtunk!

Már korábban szemet vetettünk egy elhagyatott területre, amit annó, sok évvel ezelőtt az autósoktatók tanulóvezetőik rutin vizsgára való felkészítésére használtak, amit a szegediek csak “volt ATI-tanpályaként” ismertek / ismerik.

Teljesen sötétben tapogatództunk. Kibogozhatatlannak tűnt, hogy ki a gazdája, ki a fenntartója. Persze a kitartó és gondos munka meghozta gyümölcsét és elvezetett minket a tulajdonosához.

A munka dandárja azonban csak akkor kezdődött, ugyanis kiderült, hogy maga a hely már állami kézbe került. Számtalan minisztériumi egyeztetés… tárgyalás eredményeképpen, ez év március 10-én “pont került az i-re”. 🙂

Köbméter föld

köbméter szemét elhordása

Munkaóra

Munkás és önkéntes

Közel két hónapnyi megfeszített munkatempó árán, számos önkéntes segítségével, közel 1500 munkaóra után…  május (péntek) 13-án  kikerült a NYITVA tábla a bejárat mellé… Igaz az eső elmosta… de a dátum nagyon fontos volt…

Viszont!!! Megcsináltuk!!! 🙂

Free WordPress Themes, Free Android Games